Ga naar de inhoud

Philip Barnes, Regional Vice President & Managing Director, The Savoy

I was delighted to work with Jan Sonneveld when I was Managing Director of the Savoy in London. Jan has a warm and caring personality that came through in every interaction with guests and colleagues alike. His commitment to providing the highest quality guest service was exemplary, and I was always confidant any guest left in Jan’s care would leave with the highest regard for the Savoy. That his career has progressed as it has is no surprise, and I have no doubt it will continue to do so as his passion and drive continue at the forefront of everything he does.

Jacques van der Linden, Butler, Hotel TwentySeven

I had the chance to have Jan as a manager when I worked at Hotel TwentySeven Amsterdam. Jan taught me such a large panel of luxury hospitality skills. His knowledge is exceptionally broad and he is always willing to help his team members grow! I also loved his management style, He always leads by example while understanding the priorities and challenges of every role that reports to him. It was such a pleasure to work under his leadership and participative management. He is is at the same time professional and also fun to work with

Kelly Gardner, Owner Connected Travel and Hospitality

Jan is true professional. He carries out his work with kindness, enthusiasm and total attention to detail. Working with Jan at Hotel TwentySeven was always a pleasure and always a positive outcome both for the clients and his colleagues. He is a joy to work with and genuinely cares about delivering top notch memorable experiences.

Benjamin van Brakel, Manager Sales, Events & New Business

Jan heeft een enorme hoge standaard van hospitality! Als je te gast bent bij Jan, dan ben je een geluksvogel, want hij zal ervoor zorgen dat je de best mogelijke beleving krijgt. Naast een bijzonder hart voor hospitality is het ook een fijn mens om mee te werken. Hij daagt zichzelf uit in het leren van nieuwe vaardigheden, staat open voor andere inzichten van zijn collega’s en stroopt zijn mouwen op als er ondersteuning nodig is op andere afdelingen. Zijn positieve mindset en vakkennis van de hotellerie brengt ieder team verder.

Erik Smulders, Restaurant & Banqueting Manager, The Duke

Gestructureerd, stressbestendig en ongekend gastvrij. Met Jan zijn aanwezigheid worden zowel gasten als collega’s blij. Orde op zaken stellen is voor Jan geen probleem, geen klus te groot. Een absoluut voorbeeld voor je personeel als het om gastvrijheid gaat, heel natuurlijk en correct. Respectvol naar collega’s zelfs in moeilijke situaties. Eigenlijk zou iedereen Jan zijn expertise kunnen gebruiken.

Ron Wieten, Eigenaar Brasserie & Bar Mauve

Jan heeft een scherp oog voor detail en een echte passie voor gastvrijheid. Tijdens zijn tijd als bedrijfsleider bij Brasserie en Bar Mauve heeft hij niet alleen onze teams naar een hoger niveau getild, maar ook een blijvende indruk achtergelaten op onze gasten. Hij is proactief, oplossingsgericht en altijd gefocust op kwaliteit, wat hem een onmisbare kracht maakt in elke hospitality-omgeving.